• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

LED Bisiklet Dönüş Sinyali Sırt Çantası, LED Bisiklet Dönüş Sinyalleri Yelek, Yön Göstergesi ile Şarj Edilebilir Yansıtıcı Sırt Çantası

  • Kaynak - Anakara Çin

Dayalı 0 Reytingler
₺344.21 ₺555.29

LED Bisiklet Dönüş Sinyali Sırt Çantası, LED Bisiklet Dönüş Sinyalleri Yelek, Yön Göstergesi ile Şarj Edilebilir Yansıtıcı Sırt Çantası

LED sırt çantası güvenliğinizi artırır: Ürünle birlikte verilen kablosuz uzaktan kumanda ile tüm işlemler kolayca tamamlanabilir.LED bisiklet dönüş sinyali sırt çantası, yayalara ve sürücülere sizden uzak durmalarını hatırlatmak için uzaktan kumanda tarafından gönderilen sinyale göre sinyal ışığının yönünü değiştirecektir.LED ışıklar, geceleri açık hava sporlarının keyfini çıkarmanızı sağlar.Ve uzaktan kumandanın su geçirmez sınıfı IPX5, LED yelek IPX2'DİR. Yağmur saldırısına etkili bir şekilde direnebilir.

48 LED ışık VE 5 SİNYAL modu: Yansıtıcı çizgili ve LED ışıklı LED sırt çantası, geceleri görünürlüğü ve güvenliği artırabilir.Sırt çantası yerleşik 48 yüksek parlaklıkta LED ışığa sahiptir ve 1000 ft mesafeden görülebilir. 5 sinyal modu: sola dönün, sağa dönün, ileri, dur, beklemede, dönüş sinyalinden acil durum sinyaline, sürücüye distance.At gece Yansıma güçlüdür ve gün boyunca net bir şekilde görülebilir, bu da güvenliğinizi büyük ölçüde artırır.

AYARLANABİLİR VE ESNEK BOYUT: LED Yansıtıcı Bisiklet Dönüş Sinyali Yeleği, omuz askısının uzunluğunu ayarlamak için yüksek kaliteli naylon kumaştan ve yüksek kaliteli tokalardan yapılmıştır.Bisiklet dönüş sinyali yeleğinin omuz uzunluğu 9 inçten 19 inç'e ve bel çevresi 9 inçten 15 inç'e genişletildi.Her yaş ve cinsiyete uygun boyutları elde etmek için tokayı kaydırın ve sırt çantalarıyla da kullanılabilir!

USB ŞARJ EDİLEBİLİR: LED Dönüş Sinyali Yelek dahili 1200 mAh Li-İon vardır battery.It tamamen şarj olması sadece 2-3 saat sürer ve 20 saat boyunca sürekli çalışabilir.Pilin 30 güne kadar bekleme süresi vardır.Pil azaldığında, gösterge ışığı kırmızı renkte yanıp söner ve pil tamamen şarj olduğunda sinyal ışığı söner out.It araç şarj cihazı, güç bankası, dizüstü bilgisayarlar vb.Gibi USB bağlantı noktasına sahip herhangi bir şarj cihazına kolayca bağlanabilir.

KABLOSUZ UZAKTAN KUMANDA: Kablosuz vericiyi bisikletin gidonuna bağlayın veya takın.Elinizi gidondan çıkarmadan uzaktan kumandayı doğrudan kontrol edebilirsiniz.Kontrol aralığı 118 inç'e (3 metre) kadar çıkabilir.Koşu yaparken, koşarken, bisiklete binerken, motosiklet sürerken ve evcil hayvanınızla yürürken güvenliğinizi büyük ölçüde artırır.Uzaktan kumanda, herhangi bir zamanda değiştirilebilen 2 adet değiştirilebilir CR2032 düğme pil ile çalışır.

Renk: gösterildiği gibi

Malzeme: PC + ABS + Naylon

Paket içeriği:

1 * Yelek

1 * Uzaktan Kumanda

4 * Kablo bağları

1 * İngilizce kılavuzu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: