• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

10 Yaprak 4.33x4.33cm Pratik 24K Saf Gerçek Yenilebilir Altın Yaprak Folyo Yaldız El Sanatları Kek Dekorasyon Yüz Güzellik Maskesi

  • Neden - Diğerleri
  • Model Numarası - Altın varak
  • Malzeme - % 100 Saf Altın
  • Kaynak - Anakara Çin

Dayalı 0 Reytingler
₺159.24 ₺265.33

Özellik:

-Gerçek Altın Yaprak 100 % Saf 24 K için 10 Parça

- Yüz Maskesi Spar Anti-Kırışıklık Firma Cilt,

- En iyi Yenilebilir Yiyecekler

- Yaldız, D. I. Y., El yapımı sanat eseri vb.İçin.

-24 Ayar altın maske, ince çizgilerin, kırışıklıkların görünümünü azaltmak ve cildi aydınlatmak için cildinizi sıkılaştırır ve sıkılaştırır.Altın yaldızlı kapaklar, yanaklar, dudaklar ve / veya dekolte, opak, folyolu, altın parlaklıklı, En iyi Yenilebilir Yiyecekler, Pasta Süsleme ve Yaldız , D. I. Y. , El Yapımı Sanat Eseri ve diğer kullanımlar için

Belirleme:

Altın Varak: Folyo

Miktar: 10 adet

Yapılan: 100 % Saf Altın

Sınıf: Gıda Sınıfı Yenilebilir

Ürün Durumu : Gerçek Saf 100 % Yeni, Yüksek Kalite

Malzeme : 24 K Saf Altın

Renk: Altın

Paket ve Boyut: 4.33 * 4.33 cm boyutunda 10 parça.her birinin

Paket içeriği:

10 x Altın Yaprak

Gold Leaf Spa'nın Faydaları

- İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır.

- Güneş hasarının görünümünü azaltır.

- Yaşlılık lekelerini azaltır ve cildin hafiflemesine yardımcı olur cilt tonunu eşitler.

- Cildin daha pürüzsüz ve yumuşak görünmesini ve hissetmesini sağlar.

- Zararlı serbest radikallerle savaşır, erken yaşlanmayı önlemeye yardımcı olur.

- Kollajen tükenmesini yavaşlatır ve insan yaşlanma sürecine meydan okur.

- Hemen daha genç görün.

- Altın bir parıltı sağlar.

- Cildin sıkılığını arttırır, elastikiyetini arttırır ve cildi sıkılaştırır.

- Sıkılaştırıcı etki sağlayarak cildin sarkmasını önler.

- Cilt iltihabını en aza indirir hasarlı cilt hücrelerini onarır.

- Hücresel büyümeyi uyarır, cildin ömrünü uzatır.

-Tüm doğal güneş koruyucuları için kullanılır.

Yüz Spa için nasıl kullanılır.

1.Yüzünüzü temizleyin ve iyice kurulayın.

2.Yüzü yaklaşık 1 ila 2 dakika ılık, nemli havlularla temizleyin.

3.Yüzünüze yukarı doğru dairesel hareketlerle serum veya en sevdiğiniz cilt bakımını uygulayın Durulamayın.

4.24 Ayar Altın yüz maskesini gösterildiği gibi uygulayın, cilde iyi temas etmesini sağlamak için maskeyi nazikçe pürüzsüz hale getirin.

5.Tamamen emilene kadar yüzünüze yukarı doğru dairesel hareketler kullanarak 24 Ayar Altın yüz maskesinde masaj yapın.

Gıda en iyi Yenilebilir ve Pasta süslemeleri

Avrupa'da yemeklerde yenilebilir altın kullanma geleneği en azından 16 saat entüriye kadar uzanıyor!!Japonya'da gelenek de asırlardır.

Hayatınızdaki o olağanüstü ve çok özel zamanlar veya olaylar için yemeğe bir miktar yenilebilir altın varak zarafeti eklemeye karar verebilirsiniz.Evet, altın yaprağa katılmak güvenlidir ve menüye yenilebilir altın yaprağı eklemenin maliyeti makul enough.It partinizin yenilik seviyesini gerçekten yükseltmenin çok uygun maliyetli bir yolu olabilir.

Çok alaşımı veya başka bir metali eklenmemiş saf yenilebilir altının besin değeri yoktur ve vücuda zarar vermeden veya reaction.In farklı renklerde altın varak üretmek için bakır gibi diğer minerallerle karıştırılarak kırmızı tondan beyaz altına kadar değişen renkler elde edilir.Bu alaşımlar yenilebilir değildir.

Yenilebilir altın yaprak saf altındır.Bazı yenilebilir altın varak, saf altın ve saf gümüşün birleşimidir.Yenilebilir altın varak, yutulması güvenli olarak onaylanmıştır ve Avrupa'da "Gıda Sınıfı" olarak onaylanmıştır.

Barmenler, içeceğin zarafetini arttırmak için özel günlerde egzotik kokteyllerinde yenilebilir altın varak kullanmayı severler.Ya da bir iyileştirme için şampanya gibi bir içeceğe altın "sprinkles" ekleyecekler.Şefler ve fırıncılar, g ourmet yemeklerine yenilebilir altın eklemenin ve tatlıların yemeğe özel bir hava kattığını buluyor.Şükran Günü hindisini örtmek için yenilebilir altın varak kullanılmıştır.Yiyecek ve içeceğin hissini ve tadını değiştirmekten korkmadan içeceklere ve yemeklere yenilebilir altın eklenebilir.

Altın varak, o kadar hafif olabilen ince tabakalar halinde gelir ki, neredeyse suda yüzerler. air.As "yaldızlar" ın size söyleyebileceği herhangi bir sanatçı, yiyecek veya içeceğinize yenilebilir altın uygulamaya çalışırken biraz pratik ve deneyim faydalıdır.İşlem için çok ince iki bıçaklı bıçak kullanırsanız, altın yaprağın işlenmesini ve uygulanmasını daha kolay bulacaksınız.Altın yaprak tabakasını ayırmak ve tutmak için bıçak üzerinde kullanın, ardından yaprağı süslenmiş öğenin üzerine yönlendirmek için ikinci bıçağı kullanın.Yiyecek ve içeceklere yenilebilir altın varak yerleştirirken aletleri YALDIZ kitinde kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Bir restorana gidip yenilebilir altınla süslenmiş bir yemek sipariş ederseniz, fiyatların muhtemelen son derece yüksek olacağını göreceksiniz.Bir savurganlık algısı için para ödüyorsunuz.Yenilebilir altını kendiniz kullanmaya karar verirken, miktarların genellikle o kadar küçük olduğunu unutmayın ki, altın yaprağın maliyeti, yemeğin ve partinin genel maliyeti bağlamında oldukça makul olacaktır.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: