• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Çocuk Hd yüzme gözlükleri Parlak Renk Yüzmek Gözlük Anti UV Su Gözlük Havuzu Plaj Yüzme

  • Model Numarası - çocuk yüzme gözlükleri
  • Kaynak - Anakara Çin

Dayalı 0 Reytingler
₺44.62 ₺63.69

Darbeye dayanıklı ve darbeye dayanıklı PC lenslerimiz uyarılmadan güvenli bakım sağlarken, 400+ ' ya kadar profesyonel UV indeksi zararlı UV ışınlarından maksimum koruma sağlar.

Belirleme.

Lens malzemesi: poli

Conta malzemesi: PVC

Kafa bandı malzemesi: silikon

Ürün boyutu: yaklaşık 15x5 cm / 5. 91x1. 97 inç

Ağırlık: 100g

Paket Listesi:

çocuklar yüzmek gözlük * 1pai

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dayanıklı Malzeme: Tercih edilen malzemeden üretilen bu çocuk yüzme gözlükleri, çocuklarınızın gözleri için uyarılmadan güvenli bakım sağlar.Seçilen yüksek kaliteli PVC yumuşak ve esnektir, çeşitli yüz şekillerine sıcak ve sızdırmaz bir uyum sağlar.

2.Mükemmel Sızdırmazlık: Darbeye dayanıklı ve yumuşak malzeme ile korunan bu çocuk yüzme gözlükleri, mükemmel su geçirmez sızdırmazlık performansını garanti eder.Güvenli ve kullanımı rahat, tüm yüz cilt tipleri için uygundur.

3.Kristal Berraklığında Görünümler: Yüksek Çözünürlüklü bir Lens sunan, net ve yarı saydam olarak gelen son derece darbeye dayanıklı PC lenslerimizle çocuğunuza canlı ve engelsiz bir sualtı deneyimi yaşatın.

4.Üstün Koruma: Bu yüzme gözlükleriyle çocuğunuzun gözleri sudan ve UV ışınlarından korunur.Su geçirmez bir tasarıma ve 400+ ' ya kadar profesyonel UV indeksine sahip olan bu ürünler, herhangi bir su macerası için gelişmiş koruma sunar.

5.Optimize Edilmiş Tasarım: Bu çocuk yüzme gözlükleriyle sorunsuz bir yüzme deneyiminin keyfini çıkarın.Hızlı bir tasarıma, kolay ayarlamaya ve hafıza geri tepmesine sahip olan bu ürünler yumuşak ve rahattır ve şekil değiştirmeden hızlı bir geri tepme sunar.Lens kayışı tokası ve ergonomik oturması optimum performans sağlar.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: