• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Tüplü Hood Erkekler Kadınlar Dalış Sörf Hood 2mm Neopren Sörf Termal Hood Yüzme Su Sporları Kayaking Kano Yelken

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - naylon
  • Uygulanabilir İnsanlar - Erkekler

Dayalı 0 Reytingler
₺239.41 ₺341.99

Çok fonksiyonlu neopren kaputumuzla su maceralarınız sırasında sıcak kalın.Ergonomik kesim rahat bir oturuş sağlarken, sağlam malzeme aşınmayı ve yıpranmayı önler.Çeşitli renklerde mevcut olan bu yüzme başlığı, her türlü su aktivitesi için mükemmeldir.

Belirleme:

Ürün adı: dalış başlığı

Malzeme: Neopren ve naylon

Kalınlık: 2mm

Ürün boyutu: Univesal

Ambalaj Listesi:

1 * Dalış Başlığı

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Soğuk Koruma: Uzun ömürlü neoprenden üretilmiş dalış başlığımızla başınızı soğuk sudan koruyun.Vücudunuzun en savunmasız kısımları soğuk sıcaklıktan korunarak soğuk koşullarda bile dalışın keyfini çıkarmanızı sağlar.

2.Gelişmiş Konfor: Başınızın şekline mükemmel şekilde uyan ergonomik dalış başlığımızla endişesiz bir dalış deneyimi yaşayın.Güvenli oturması, optimum sıcaklık ve koruma için üstünüzü, kulaklarınızı ve boynunuzu kaplar.Kesim, kaymadan veya gevşemeden ideal esneklik ve konfor sağlamak üzere tasarlanmıştır.

3.Çok Fonksiyonlu: Dalış başlığımız, dalış, sörf tahtası, rafting ve kış yüzme dahil tüm su aktiviteleriniz için ideal kış arkadaşıdır.Mükemmel 3mm neopren malzemeden yapılmış, saçlarınızı ve kulaklarınızı su ve güneş hasarından korurken her mevsim konfor sağlar.

4.Sağlam Tasarım: Sağlam bir neopren ve naylon malzeme yapısına sahip olan bu dalış başlığı, last.It mükemmel suya dayanıklıdır ve solma veya bozulma olmadan değişen su sıcaklıklarına ve güneş ışığına maruz kalmaya dayanabilir.

5.Renkli ve Şık: Mayo veya wetsuit'inizi bu dalış başlığında bulunan çeşitli renklerle eşleştirin.Görünümünüzü vurgulayan sade ve şık bir tasarımı benimseyin.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: