• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

ONENUO Tuya Kablosuz Kapı Zili Ev Karşılama Kapı Zili Akıllı Açık Kapı Zili Kamera Gece Görüş HD Video kapı zili Ses Değişimi

  • Görüntülemek - hiçbiri
  • Alarm - Evet
  • Güç - Kuru Pil
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Bağlantı tipi - Kablosuz
  • Itercom'un - Evet
  • Öğe Türü - Sesli Kapı Zili
  • Akıllı ev platformu - Tuya
  • Marka Adı - ONENUO'NUN
  • Özellik - Fotoğraf

Dayalı 0 Reytingler
₺150.53

* Kablosuz Bağlantı: Karmaşık kablolamaya gerek yoktur, kapı zili evinizin Wi-Fi ağına kablosuz olarak bağlanır.

* Gece Görüşü: Yüksek çözünürlüklü video ile düşük ışık koşullarında bile kapınızda kimin olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz.

* Ses Değişikliği: Ziyaretçileri kişiselleştirilmiş bir şekilde selamlamak için kapı zilinin sesli mesajını özelleştirin.

* Akıllı Ev Entegrasyonu : Eller serbest kontrol ve kapı zilinizin özelliklerine kolay erişim için kapı zilini Google Asistan hesabınıza bağlayın.

ONENUO Tuya Kablosuz Kapı Zili Ev Karşılama Kapı Zili Akıllı Açık Kapı Zili Kamera Gece Görüş HD Video Çan Ses Değişimi

Belirleme:

Adı: Akıllı Kapı Zili

Malzeme: ABS Plastik elektronik bileşenler

Renk: Beyaz

Maks.Çözünürlük: VGA, 640 * 480

Video Kodlama Standardı: MJEPG

Ses Kodlama Standardı: G711.A

Video Kare Hızı: VGA@20fps

Gündüz / Gece Modu Anahtarı: Otomatik

Video İletim Şifrelemesi: AES

Radyo Frekansı Kodlaması: EV1527

Kızılötesi Lamba Kontrolü: Otomatik, Ayarlanabilir Hassasiyet

Kızılötesi Lamba Dalga Boyu: 850Nm

Hareket Algılama: Otomatik, Ayarlanabilir Hassasiyet

Bağlantı Modu: 2.4 G WiFi

Çalışma Sıcaklığı: -10~45℃

Çalışma Nemi: ≤95%

Kapı zili Pil Kapasitesi: 800 mAh

Paket listesi:

1 * Akıllı Kapı Zili (lityum pil Dahil)

1 * Usb Kablosu

1 * Kullanım Kılavuzu

1 * Bazı Vidalar

Bulutta otomatik olarak saklamak için kapı ziline basın ve 2 fotoğraf çekin ve bunları bulutta saklayın ve mesajı itin

Ziyaretçi kapı ziline bastığında, ziyaretçinin 2 fotoğrafını çekebilir ve ziyaretçi kaydını bulut depolama alanına kaydedebilir.

Gerçek zamanlı görüntülü görüşme, ziyaretçilerle başa çıkması kolay

Birden fazla modu değiştirmenin ses değiştirme işlevini destekleyerek, uygulamanın ses değiştirme işlevi vardır, bu nedenle kızlar evde yalnız kalmaktan korkmazlar, seslerini amca olacak şekilde değiştirebilirler, çocuklar evde, biri kapı zilini çalar ve yetişkinler dışarıdadır, bu da sesi koruyabilir. çocukların güvenliği.Birisi kapı ziline bastığında, kapı zili cep telefonuna bir push bildirimi gönderir ve sahibi cep telefonu görüntülü arama arayüzüne girebilir ve mobil uygulama kapıdaki kişilerin durumunu gerçek zamanlı olarak kontrol edebilir.

Özellikler:

Uzun Bekleme: Sökme döngüsü şarjı yok.Dahili lityum-iyon yüksek kapasiteli pil, uzun bekleme.Kapı zili dahili büyük pil ile çalışır, sık sık şarj etmeye gerek yoktur; ve zil, kullanımı kolay ve kullanışlı USB güç kaynağıdır.

Görüntülü Arama: Ziyaret eden misafirlerle başa çıkmak kolaydır, birisi kapı ziline bastığında, kapı zili telefona bildirim gönderir ve sahibi telefon görüntülü görüşme arayüzüne girebilir.

Taşınabilir Kurulum: Yapıştırılabilir ve delinebilir.Destek yapışkan destek, delik delmeye gerek yok, delik delmeyi desteklerken installation.No takma, rahat ve sorunsuz.

Yakalama Ekranı: Buluta depolama, güvenlik koruması damlası.Bir ziyaretçi kapı ziline bastığında, ziyaretçinin resmini çekebilir ve kaydı buluta kaydedebilir, böylece cep telefonu uygulaması geçmiş resimleri istediği zaman görüntüleyebilir, bu da daha güvenli ve daha güvenlidir.

Kablosuz Video Kapı Zili Kamera: Destek 2.4 G WiFi ve APP bağlantısı, 480P yüksek çözünürlük, size daha net resimler ve videolar ve daha fazla ayrıntı sunar. 2 Yönlü Ses: Dahili mikrofon ile ziyaretçilerinizi her zaman ve her yerde görebilir ve konuşabilirsiniz.

Gece görüşü: Dahili yüksek kaliteli IR LED lamba yuvası ve ışık sensörü, resim geceleri nettir; Ayrıca ortam ışığı 2 Lux'a düştükten sonra otomatik olarak gündüz modundan gece moduna geçebilir.Güçlü ve kararlı sinyal, eşleştirmesi kolay, 50 metreye kadar iletim aralığı, zil sesleri ve ses seviyesi tercihinize göre ayarlanabilir.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: