• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Yetişkin Çocuk can yeleği Açık Sörf Yüzme Baoting Emniyet Yelek Yüzdürme Emniyet Yelek Kano Yelken Güvenlik balıkçılık yeleği

  • Uygulanabilir İnsanlar - Erkekler, Erkekler, kadınlar, Çocuk
  • Yetişkin Can Yeleği - Sürüklenen Can Yeleği
  • Tarz - Çoklu stil
  • Özellikler 2 - Sürüklenen can yeleği, Botla can yeleği, cankurtaran şamandırası
  • Özellikler 1 - Can Yeleği, can yeleği, yüzme yeleği
  • Model Numarası - Balıkçı Can Yeleği
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Yaş - 13'ün üstünde, >8 Yıl
  • 1 İçin kullanın - Sürükleniyor, Yüzme, Tekne Gezintisi
  • 2 İçin kullanın - sörf yapmak, yelkencilik, rüzgar sörfü, Balık tutma
  • Açık Hava Etkinliği - Su kayağı

Dayalı 0 Reytingler
₺400.31 ₺571.95

Yetişkin Çocuk can yeleği Açık Sörf Yüzme Baoting Emniyet Yelek Yüzdürme Emniyet Yelek Kano Yelken Güvenlik balıkçılık yeleği

Sevgili müşteri için,

Mağazamıza hoşgeldiniz.Burada memnun olduğunuz ürünleri satın alabileceğinizi umuyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa

veya satın alma işlemi sırasında ürünle ilgili sorunlar, lütfen herhangi bir anlaşmazlık başlatmayın.Lütfen bana ulaşın

önce sorunu anlayın ve size bir çözüm sunacağım.Size mutlu bir gün diliyorum.

stil 1 Renk: siyah Malzeme: neopren Boyut: S/M/L/XL Uzunluk: 51 cm, 55 cm, 58 cm, 59 cm Genişlik (tek taraf): 41 cm, 42 cm, 47 cm, 48 cm Kalınlık: 5.5 cm Uygulanabilir sahne: balıkçılık sporları, yüzme sığ

stil 2

Malzeme: Neopren Boyut: S / M / L / XL / XXL Özellikler: Gök mavisi S, sarı mavi M, akçaağaç mavisi L, kırmızı XL, siyah akçaağaç 2XL Genişlik (tek taraflı): 41cm, 42cm, 47cm, 48cm, 50cm, 52cm Taşıma kapasitesi: 30-40KG, 35-50KG, 50-65kg, 60-75kg, 70-90kg Kalınlık: 5.5 cm

Uygulanabilir sahneler: balıkçılık, yüzme ve sığ

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1. Öğeler ödeme onaylandıktan sonra 5 iş günü içinde sevk edilecektir.Herhangi bir yanlış veya kullanılamayan adresten sorumlu değiliz.

2. Lütfen satın almadan önce gümrüklerinizle doğrulayın.İthalat vergileri ve harçlar ürün fiyatına dahil değildir veya nakliye ücretleri ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Lütfen ülkenizin Gümrük idaresine danışın ve gerekirse izni bitirin.

3. Öğelerin çoğu çin Kayıtlı hava posta veya www.sistemjeofizik.com.tr Standardı ile sevk edilecektir Shipping.It bulunduğunuz yere bağlı olarak transit için 25-60 iş günü sürecektir.Öğelerin çoğu 4 hafta içinde teslim edilirken, bazıları 6 haftaya kadar sürebilir.Bu normaldir, uluslararası geçişin kontrolümüz dışında olduğu gerçeğini anlayabilmenizi umuyoruz.Ürünleri hızlı bir şekilde almak istiyorsanız, DHL tarafından Ekspres teslimatı seçmenizi öneririz.

4. Not: Paketinizi imzalamadan veya kabul etmeden önce kontrol edin, nakliye sırasında hasar gibi görünüyorsa paketi reddedin.Nakliye ile ilgili herhangi bir sorununuz varsa, lütfen önce bizimle serbestçe iletişime geçin.Teşekkürler.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.sistemjeofizik.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

4. Ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

1. Ürünümüzden memnunsanız, lütfen çekinmeden bize 5 yıldızlı geribildirim bırakın, bunun için çok takdir edilecektir.

2. Ürünümüzle ilgili bazı sorunlar varsa, lütfen öncelikle www.sistemjeofizik.com.tr Trademanager, mesaj veya e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.Yakında size cevap vereceğiz ve en iyi çözümlerimizi vereceğiz, lütfen bize inanın ki, kayba katlanmanıza izin vermeyeceğiz.

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.ÖĞELERİ tamir ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ

SÜRESİ DOLMUŞ GARANTİ.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: