• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Yüzme Havuzu Temizleme Tabletleri Yüzme Havuzu Köpük Arıtıcı 100 adet/kutu İyon Hapları Klor

  • Kaynak - Anakara Çin

Dayalı 0 Reytingler
₺82.77 ₺165.72

Havuz tabletlerimiz sizi ve ailenizin sağlığını korumak için olmazsa olmazlardan.Formülümüz klor seviyelerini dengeleyerek suyu daha berrak ve parlak hale getirir.Tabletlerimizle havuzu manuel olarak temizlemeye gerek yok.Ayrıca, sadece yüzme havuzları için değil, diğer su alanları için de uygundur.Suyunuzu yıl boyunca güvenli ve temiz tutun.

Özellikler:

Adı: Havuz Klorlama Tabletleri

Şartname: 100 adet (1 adet 1g)

Brüt ağırlık: 116g

İçindekiler: Trikloroizosiyanürik asit, Dikloroizosiyanürik asit

Paket Boyutu: 4. 9x4. 9x9. 3 cm/1.93*1.93*3.66 inç

Ürün Boyutu: 1 adet efervesan tabletler: 1 cm / 0.39 inç

Liste:

1 kutu x yüzme havuzu temizleme tabletleri(100 adet)

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sağlanan Sağlık: Havuzunuzu temiz tutan temizlik tabletlerimiz , zararlı, mantar ve yosun oluşumunu etkili bir şekilde önleyerek sizi ve ailenizin sağlığını korur.

2.Klor Koruyucu: Doğrudan güneş ışığında klor kaybını önleyen, klor seviyelerini dengeleyen ve klor kullanımını azaltan temizlik tabletlerimizle havuzunuzu zararlı UV ışınlarından koruyun.

3.Su berraklığı ve konforu: Bu tabletler suyu daha net ve parlak hale getirerek yüzme deneyiminizi geliştirir.Ayrıca havuzunuzdaki lekeleri ve kokuları temizleyerek taze ve temiz bırakırlar.

4.Devrim Niteliğindeki Havuz Bakımı: 24 saatten fazla çözünen bu yüzme havuzu temizleme tabletleri ile havuzunuzu tertemiz tutun.Bunları havuz sıyırıcınıza veya şamandıranıza yerleştirin ve manuel temizliği ve sert kimyasalları unutun.

5.Geniş uygulama: Sadece havuzunuz için değil, tuvaletler, küvetler ve daha fazlası için de temizlik tabletlerimizle hijyeni koruyun.Bu tabletler, sıhhi koşulları sağlamak için etkili temizlik ve dezenfeksiyon sağlar.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: