• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Yüzme Oyuncaklar 27 Adet su oyuncakları İle saklama çantası Sualtı Dalış Eğitim oyuncak seti Yaz Havuzu Oyunu İnteraktif Oyuncak Hediyeler

  • Kaynak - Anakara Çin

Dayalı 0 Reytingler
₺174.42 ₺513.26

Çocuklar için Yüzme Havuzu Oyuncaklarımız yüzme ve dalış becerilerini geliştirmek için mükemmeldir.Yüzmeyi veya dalmayı öğrenirken çocuklarınızı eğlendirin.Çocukları güvende tutmak ve seyahat etmeyi kolaylaştırmak için tasarlanan bu havuz oyuncakları, herhangi bir havuz partisi veya plaj günü için olmazsa olmazlardan.

Belirleme:

Adı: Dalış Oyuncaklar

Çanta Boyutu: (yaklaşık.)34 * 27.5 cm / 13.39*10.83 inç (ayrıntılar için resme bakın)

Malzeme: PVC

Ambalaj Listesi:

Dalış Oyuncaklar * 1 takım

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1. İyi ince Motor kontrolü: Havuz dalış Oyuncakları, yüzmeyi veya dalmayı hızlı bir şekilde öğrenmek için iyidir, çocukları Canlı Renklerle tasarlanmış bu eğlenceli oyuncaklarla yüzme ve dalış becerilerini geliştirmeye teşvik edeceklerdir.

2.Oynamak için güzel Oyuncaklar: Özel ve pratik olacak şekilde tasarlanan Çocuk Havuzu Oyuncakları, çocukların yüzme ve dalış becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak kolaydır, küçükler dalış ve yüzme yaparken dibe batabilir ve yakalanabilirler.

3.Ebeveyn-Çocuk Etkileşimi: Çocuklarınızı eğlendirmek kolaydır, Yüzme Havuzu Oyuncakları ebeveyn-çocuk neşeli etkileşimi için tasarlanmıştır, bir röle yapabilir veya çocukların ebeveynleri ve arkadaşlarıyla eğlenebilecekleri çeşitli oyun anları yaratabilirler.

4.Yüksek Sınıf Malzemeler: Kırılması kolay değildir, parlak renklere sahiptir ve boyutunun yutulması kolay değildir, Dalış Oyuncakları dayanıklı ve yüksek kaliteli PC malzemeden yapılmıştır, çocukları güvende tutması kolaydır.

5.Mükemmel Hediye: Hediye vermek için harika, Yüzme Oyuncakları hediyeler, açık hava etkinlikleri ve seyahat için uygundur, havuzdaki çocuklarınıza çok eğlence katarlar.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: