• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

StarGems Yeşil Ametist StarHandmade 925 Ayar Gümüş Küpe 2 " F5856

  • Küpe Tipi - Damla Küpe
  • Sertifika - Evet
  • Güzel mi Moda mı - İyi
  • Sertifika Türü - Üçüncü Taraf Değerlendirmesi
  • Marka Adı - Yıldızgemler
  • Metal Damga - 925, Sterlin
  • Şekil \ desen - Geometrik
  • Neden - Parti
  • Ürün Ağırlığı - 4
  • Tarz - Klasik
  • Cinsiyet - kadınlar
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Metal Türü - Gümüş
  • Ana Taş - ametist

Dayalı 0 Reytingler
₺498.44 ₺508.63

StarGems Yeşil Ametist Ametist StarHandmade 925 Ayar Gümüş Küpe 2 " F5856 100% Katı Gümüş ile 925 damga, toplam Ağırlık(gram): 4g garantili otantik taş(lar): Yeşil Ametist Ametist Yıldız, ana taş boyutu:9*18mm Özel işçilik ve stil, resimdeki gerçek öğe

Paketleme, depo, dağıtım, sipariş işleme ve işleme maliyetleri dahil olmak üzere ücretsiz Nakliye ve Taşıma.Öğe ödeme aldıktan sonra 24 saat içinde Hong Kong e-Express veya hava kayıtlı posta ile kazanan alıcılara sevk edilecektir.

Teslim süresi genellikle hangi ülkeye ve yere bağlı olarak 7-15 iş günü (en fazla 4 hafta) sürer.Alıcılar ek COD ücretleri, KDV, Gümrük ücretleri ve ithalat vergisinden (varsa) sorumludur.

Lütfen stok ücretleri, insan kaynakları, ödeme ücretleri, www.sistemjeofizik.com.tr nihai değer ücretleri, listeleme ücretleri, sigorta ücretleri, ambalaj malzemesi ücretleri, taşıma ücretleri vb.Gibi gerçek nakliye maliyetinin yanı sıra diğer birçok maliyeti karşıladığımızı anlayın.İşimizin devam edebilmesi için lütfen geri bildirimlerinizde bize yüksek oranlar verin.

İadeler teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde kabul edilir ve ürün orijinal yeni durumda olmalı, herhangi bir şekilde giyilmemeli veya değiştirilmemelidir.Aksi takdirde anlaşma kesindir.

Öğeyle ilgili bir sorun varsa iade, değiştirme veya değişim gönderimi için ödeme yaparız.Örneğin, öğe listeleme açıklamasıyla eşleşmiyorsa, hasarlı veya arızalıysa.Öğeyle ilgili yukarıdaki sorunlar yoksa ve alıcılar hala iade etmek istiyorsa, nakliye ücreti alıcılar tarafından ödenmelidir.

Aşağıdaki ödeme yöntemlerini destekliyoruz.www.sistemjeofizik.com.tr'te yapılan tüm ödemeler Alipay tarafından işlenir.

Müşteri memnuniyeti en büyük hedefimizdir.Tüm ürünler kalite kontrol edilir.Müşterilerimize gönderildiğinde yeni ve iyi durumdalar.Ürün varışta kusurlu veya hasar görmüşse veya yanlış ürün gönderilmişse, lütfen hemen bizimle iletişime geçin.

Herhangi bir sorun/sorunuz/endişeniz varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin.Sahip olabileceğiniz sorunları samimi ve arkadaşça bir şekilde çözmekten memnuniyet duyarız.

Olumlu Geri Bildiriminiz için teşekkür ederiz ve aynısını yapacağız return.DO Bizimle ilk iletişim olmadan olumsuz geribildirim bırakmayın.Lütfen yanıt vermemiz için en fazla 2 iş günü bekleyin.

S: 925 Ayar Gümüş nedir?

C: Saf gümüş son derece yumuşak bir malzemedir ve bu nedenle 925 Ayar Gümüş oluşturmak için uluslararası kabul görmüş formül, %92,5 ince gümüş ve %7,5 bakırın birleşimidir.Gümüş, kuyumcuların çalışabilmesi için gerekli sertliği ve toleransı sunar.

S: Mağazanızdaki tüm ürünler 925 Ayar Gümüş mü?

C: Evet, tüm ürünlerimiz 925 Ayar Gümüştür, yerine geçmez.

S: Tüm öğeleriniz 925 damgalı mı?

C: Evet, tüm ürünlerimiz 925 damgalıdır.

S: Mücevherlerinizde kullanılan tüm değerli taşlar doğal değerli taşlar mı?

C: Mücevherlerimizde kullanılan tüm taşlarımızın doğal gerçek değerli taşlar olduğunu garanti ediyoruz.

S: Tüm ülkelere gönderiyor musunuz?

A: Biz dünya çapında mal gemi.

S: Siparişler nasıl gönderilir ve siparişimin gelmesi ne kadar sürer?

C: Mallar Hong Kong'dan e-Ekspres(veya Kayıtlı Havayolu) ile gönderilir.Normalde posta öğelerinin alıcılara ulaşması 7 ila 15 iş günü(en fazla 4 hafta) sürer (uçuş müsaitliğine ve gümrükleme ve havacılık güvenliği kontrolüne, iğrenç hava koşullarına, postanede ağır posta teslimine veya bazı özel resmi tatillere vb.Tabidir.).Posta öğeleri, hedeflerde öncelikli posta olarak değerlendirilecek ve posta işlemeyi hızlandıracaktır.

e-Ekspres Servis aşağıdaki ülkeyi kapsar: Amerika Birleşik Devletleri,Kanada,Brezilya,Büyük Britanya,Fransa,Almanya, Hollanda, isviçre, ispanya, rusya, Norveç,isveç,danimarka, israil, japonya, Güney Kore, Makao, Vietnam, Kamboçya, Tayland, Malezya, Singapur, Filipinler, endonezya, Avustralya ve Yeni Zelanda.

S: Gönderimi gönderildikten sonra nasıl takip edebilirim?

C: EC-Ship Çevrimiçi Platformunda hazırlığın tamamlanmasından başlayarak posta öğelerinin uçtan uca çevrimiçi takibini sağlayın(http://www.hongkongpost.hk/en/mail_tracking/index.html veya https://www.17track.net/en ) varış noktasında son mil teslimatına.

S: Nasıl oluyor da aldığım ürün resimde gösterilenden daha küçük oluyor?

C: Mücevherlerimizin resmini büyüttük, müşteri mücevher tasarımı ve taş şekli ve deseni hakkında daha iyi bir görüşe sahip olabilir.Tüm mücevherlerimiz için boyut ve ağırlık sağlıyoruz, lütfen dikkatlice okuyunuz.

S: Taş rengi neden resimden biraz farklı?

A: Tüm takı fotoğrafları profesyonel fotoğrafçılar tarafından alınır.Flaş, Gün ışığı vb.Gibi birçok fotoğraf ekipmanı kullanırlar.Taş renginin bir kısmı biraz etkilenmiş olabilir. (Örnek: Bir ametist taşı koyu mor renktedir, flaş ve ışıkların altında rengi biraz etkileyebilir ve koyu mor yerine çok az açık mor gösterir.) Mücevherleri güneş ışığı altında dışarıya çıkarırsanız, gün ışığı altında gösterilen aynı parçayı göreceksiniz.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: