• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Reçine Tesviye Kurulu Epoksi Reçine, Epoksi Çok Amaçlı Kendinden Tesviye Reçine El Sanatları Masa Diyart Malzemeleri Akrilik Dayanıklı

  • Kaynak - Anakara Çin

Dayalı 0 Reytingler
₺725.08 ₺1 208.53

Ürün içeriği: Reçine severler ve profesyoneller için uygun, aynı boyutta aletler ve silikon paspas ile yaklaşık 40x30 cm/16x12 inç ölçülerinde bir reçine tesviye tahtası alacaksınız.

Tesviye Masası: Tesviye tahtası, size düz bir yüzey veya sanat projeleriniz, akrilik dökümleriniz ve iş ihtiyaçlarınız sağlayan ayarlanabilir kendiliğinden yayılan bir tasarıma sahiptir.Güvenle kullanabilirsiniz.

Premıum Malzeme: Reçine tesviye levhamız sağlam ve dayanıklı akrilik malzemeden yapılmıştır.Tesviye levhası pürüzsüzdür ve epoksi ve boyanın yapışmamasını sağlamak için gözeneksiz bir yüzeye sahiptir.

Kullanımı kolay: Reçine tesviye levhasının montajı kolaydır ve çalışması için sadece dakikalara ihtiyaç duyar.Masa üstündeki hava kabarcığı siyah dairenin ortasına gelene kadar dört masa ayağının yüksekliğini ve eğimini ayarlamak için birlikte verilen anahtarı kullanın, ardından tesviye tahtasını kullanabilirsiniz.

Geniş Uygulama: Kendiliğinden yayılan reçine masası, çok fazla kolaylık sağlayabilen zanaat projeleri, epoksi reçine, sanat resmi, 3D yazıcı ve kendiliğinden yayılan reçine, akrilik dökme aletleri, pişirme projeleri veya diğer sanat malzemeleri için kullanılabilir.Bu çok amaçlı masa, herhangi bir sanat aşığı için olmazsa olmazlardan biridir.

Renk: Mavi

Malzeme: Akrilik

Paket içeriği:

1 takım * Reçine Tesviye Kurulu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: