• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

PH Kalem Su Geçirmez Cep Test Cihazı, Kolay Kalibrasyon, Hassas Prob Geliştirilmiş Doğruluk Dayanıklılık Damla Nakliye için

  • Marka Adı - OOTDTY'NIN SOHBETİ
  • Kaynak - Anakara Çin

Dayalı 0 Reytingler
₺48.88 ₺66.84

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

【Yüksek Doğrulukla Yükseltme】: Dahili hassas elektrotlu bu PH ölçer sadece "açık" a basar ve PH sonucu birkaç saniye içinde ekranda belirir.Ölçüm aralıkları: 0.00~14.00 pH; Doğruluk: +0.01 pH.

【Kolay Ölçüm ve Kalibrasyon】: PH ölçerin otomatik sıcaklık telafisi vardır function.It 3 paket kalibrasyon tozu ile birlikte gelir.Kalibrasyon modlarına girmek için 5 saniye boyunca cal'a basın, kalibrasyona karşılık gelen 6.86, 4 ve 9.18'e karşılık gelen tozları seçmek için sırayla basın.Uzun süre kullanılmadığında veya sık kullanımdan sonra, uygun bir kalibrasyon için test cihazını otomatik kalibrasyon düğmesiyle kalibre edebilirsiniz.

【OTOMATİK Sıcaklık Telafisi】: Artık test sıvısının sıcaklığına dikkat etmeye gerek yok.pH ölçerimiz yerleşik ATC fonksiyonuna sahiptir, Numunenin pH değerini 0°C-60°C aralıklarındaki herhangi bir sıcaklıkta doğru bir şekilde ölçebilir.

【Arka ışık ekranı】: PH test cihazı parlak arkadan aydınlatmalı dijital ekran, gündüz ve gece ortamında olursa olsun kullanımı kolay ve doğru ölçüm ve net görüntüleme sonuçları.

【Taşınabilir Boyut ve Geniş Kullanım】: Bu küçük PH test cihazı, ceplerde taşımanıza ve ölçmenize olanak tanır anywhere.It çok çeşitli içme suyu, yüzme havuzları, akvaryumlar, hidroponik, yiyecek, bira veya diğer sıvılar için mükemmeldir.

Özellikler:

Malzeme: ABS

Ölçme

Çözünürlük: 0.01 pH

Doğruluk: 0.01 pH

Piller: 2X1. 5 V LR44 (dahil)

Otomatik sıcaklık telafisi: 0-60Centigrade

Renk: Mavi, Sarı, Yeşil

Paket içeriği:

1x ph ölçer

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1mm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: