• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

QİANJİNG Pasif Rehabilitasyon Makinesi Diz CPM Cihazı Alt Ekstremite Sürekli Pasif Hareket

  • Kendin Yap Malzemeleri - ELEKTRİK
  • Malzeme - abs
  • Ürün Adı - Sürekli Pasif Hareket
  • Tip - BGBM-B
  • Garanti - 1 Yıl
  • Renk - Beyaz
  • Menşe Yeri - Jiangsu, Çin
  • Sertifika - CE VE ISO13485
  • Minimum Sipariş Adedi - 1adet
  • İşlev - Diz aktivitesini geliştirin
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Satış sonrası Servis - Ücretsiz yedek parçalar
  • Uygulama - Rehabilitasyon Merkezi
  • Model Numarası - BGBM-B
  • Oem - Mevcut
  • Özellik - Büyük ekran sıvı ekran
  • Alet sınıflandırması - Sınıf I
  • Marka Adı - Lanyuxuan'ın, qianjing'in

Dayalı 0 Reytingler
₺72 125.27

Merhaba, arkadaşım, mağazamıza hoşgeldiniz, ben Çin'den wendy, bu ürünün diğer modellerine ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın, satın almanız için ürün bağlantısını göndereceğim!Ve whatsapp'ımı eklemeye hoş geldiniz (+8618163698243) Ürün Açıklaması ALT EKSTREMİTE sürekli PASİF HAREKET Spesifikasyonu 口 Alt ekstremite BGBM, eklem hareketliliğinin erken ve ağrısız restorasyonu için, uzun süreli hareketsizlik (hareketsizlik) ile ilişkili komplikasyonları önlemek için kullanılır ve yaralanmalardan sonra diz ve kalça eklemleri geliştirmek üzere tasarlanmıştır.

Özellikler ve Avantajlar 1.Çift renkli dokunmatik ekran kontrolü, ingilizce sürüm 2'de çift ekran.Diz sensörü, çalışma açısını daha doğru hale getirir. 3.Çift çubuklar ,toplam makine uzunluğunda azalma işlevine de sahip olan daha kararlı hale getirir . 4.Tork ayarı: 3 tip 5. Açı,hız,zamanın dokunmatik ekran ayarı 6. İnsan eğrisine uygun destek çubuğunun özel tasarımı 7. Giriş: 100 ila 230 VAC, 50/60 Hz 8. Tedavi Süresi: 240 dakika boyunca sürekli 9. Hızlar: 0.5°-3.5° / s (9 seviye) 10. Diz ekleminin Çalışma Açıları: -5°- 120° 11. İnsanlara uygun 1.55 m - 1.9 m Fonksiyon: 口 Mikrobilgisayar kontrolü. 口 Geniş LCD ekran açı,hız ve hareket süresini gösterir. 口 Otomatik aşırı yük ters koruması.

isim Sürekli Pasif Hareket Hızı 0.5-3.5 derece/s kontrol kontrol ayarı ,hem makine hem de el kumandası tarafından görüntülenir ve kontrol edilir Hız aralığı 0.5-3.5 derece / s Hareket açısı aralığı -5° ~120° Kalça açısı aralığı 0° ~100° Hareket aralığı-5-120 derece Çalışma zaman 0-240dk Uygulama keskin .koksa ve ayak bileği eklemi.Motor gücü 30 Q Mekanik Çıkış Maksimum taşıma kuvveti 140kg.Diğer Seçenekler Şirket Profili Changzhou Qianjing Rehabilitasyon A. Ş., ltd.1996 yılında kuruldu ve şu anda altında yaklaşık on yan kuruluşu var jurisdiction.It rehabilitasyon tıbbi ekipmanlarının araştırma ve geliştirme, üretim, satış ve servis konularında uzmanlaşmış bir şirkettir.İş grubu şirketi.Qian Jing Rehabilitasyonu, Çin'deki en eski rehabilitasyon yardımcı cihaz üreticilerinden biridir ve yavaş yavaş Çin'in rehabilitasyon ve tıbbi bakımında lider bir kuruluş haline gelmiştir ve "yaşama özen gösterme, esenliğin yaratılması ve tadını çıkarma" ilkesine bağlı kalmıştır. "Profesyonel rehabilitasyonu popülerleştirin, ihtiyaçları karşılayın halkın rehabilitasyonu, ihtiyaç sahiplerinin yaşamını daha kaliteli hale getirmek ve tüm toplumun kaynaklarını daha etkin kullanmak" Misyon için.Şirketin şu anda fizik tedavi, mesleki terapi, konuşma terapisi, robot destekli terapi, özel eğitim ekipmanları, rehabilitasyon yardımcıları vb.Dahil olmak üzere birçok şubesi bulunmaktadır.Ürün sisteminin kalitesi mükemmeldir ve ürün satışları ve hizmetleri, ulusal sağlık hizmetleri, sivil işler, refah ve emekli maaşları, özel eğitim ve engellilerin rehabilitasyonu gibi önemli alanlarda 20.000'den fazla terminal kurumuna kadar uzanmaktadır.Kullanıcılar, sektörde daha yüksek bir üne ve ölçeğin daha belirgin bir avantajına sahiptir.Qian Jing Rehabilitation şu anda 150 patente, 55 yazılım telif hakkına ve 68 yüksek teknolojiye sahiptir products.It devlet tarafından tanınan yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur.Şirketin şu anda Guangzhou, Şangay, Chang'ı var Üç vilayette 150'den fazla Ar-Ge personeli var.Teknolojik yenilikte ısrar etmedeki iç güç birikimine dayanan şirket, uzun yıllardır Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, ingiltere, Japonya ve diğer ileri düzey meslektaşlarıyla çok düzeyli işbirliği yapmaya devam etmiştir. "İçeri gir, dışarı çık" Şirketin kalkınma stratejisi sevindirici yeni bir durumu başlatmaya devam ediyor-yerli bir rehabilitasyon ekipmanı üreticisinin temsilcisi olarak Qian Jing Rehabilitasyonu, 2015 yılında Çin ve Almanya başbakanlarının katıldığı toplantıya katılmaya davet edildi. Asya-Avrupa Toplantısı çerçevesinde, Engellilerin İşbirliği ve Küresel Yardımcı Cihaz Endüstrisi Geliştirme Konferansı, 2016 yılında, Çin-ABD Savaşı'nın sekizinci turuna yerli rehabilitasyon medikal endüstrisinin temsilcisi olarak katılmaya davet edildi.Strateji ve ekonomik diyalog faaliyetleri.Ürün ambalajı SSS S1: Fiyatı ne kadar sürede alabiliriz?C: Genellikle 30 Dakika, en geç 12 saatten fazla değil.

S2: Malları ne zaman gönderebilirsin?

A: Genellikle Ödemenizi aldıktan sonra 8-10 iş günü

S3: Paketleme şartlarınız nedir?

C: Genellikle mallarımızı nötr beyaz kutulara ve kahverengi kartonlara paketleriz.Yasal olarak tescilli patentiniz varsa, yetki mektuplarınızı aldıktan sonra malları markalı kutularınıza paketleyebiliriz.

S4: Ödeme koşullarınız nedir?

A: T / T mevduat olarak %30 ve teslimattan önce %70.Bakiyeyi ödemeden önce size ürün ve paketlerin fotoğraflarını göstereceğiz.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: