• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Selfie Sopa Derece Fotoğraf Tutucu Uzatılmış Tripod Canlı Yayın Katlanabilir Mini Tripod Genişletilebilir Monopod, E

  • Model Numarası - 12
  • İçin yapılandırılmış(Adaptasyon) - Aksiyon Video Kameraları
  • Destek Uzaktan Kumanda - No
  • Katlanmış Uzunluk (mm) - 138
  • Marka Adı - FGHGF'NIN sohbeti
  • Kaynak - Anakara Çin
  • İletişim - hiçbiri
  • Malzeme - karbon fiber

Dayalı 0 Reytingler
₺172.57 ₺218.49

1.Çok-İn-One telefon standı: Telefon Standı Mükemmel Kombinasyonu Bir Özçekim Sopa Ve Bir Tripod.It Tamamen Geri çekilebilir bir tutamağa ve yerleşik Katlanabilir Bacaklara sahiptir.Telefon Tripodunun Altındaki Düğmeye Basıldığında Üç Ayak Açılabilir veya Ayakta Tripod olarak Kullanılabilir.Teleskopik Çubuk, Yüksekliği Ayarlanabilen Bir Masaüstü Tripodu Olarak İkiye Katlanabilir.Bu Çok Fonksiyonlu Telefon Tripodu Fotoğraf Çekmek, Yüz Yüze Görüşmek ve Daha Fazlası için mükemmeldir.

2.Teleskopik Çubuk: Teleskopik Çubuk ABS+paslanmaz çelikten yapılmıştır, bu nedenle Cep Telefonu Tripod Braketi Sadece hafif değil, aynı zamanda korozyona Dayanıklı, Güçlü ve Dayanıklıdır.Cep Telefonu Tripodunun Ayarlanabilir Yüksekliği 70 cm'dir, bu da diğer Cep Telefonu Tripodunun Destekleyemediği Çeşitli Yükseklikleri Çekebilir, Farklı Durumların ihtiyaçlarını karşılamak için daha geniş bir Görüş Alanı Yakalayabilir.

3.Güçlendirilmiş Tripod Tabanı: Kullanımı Kolay, Tripodun üç ayağının kilidini açmak için alttaki düğmeye Basmanız yeterlidir.Yeni Yükseltilmiş Tripod Tabanı, silikon kaymaz pedlerle güçlendirilmiş bir tasarıma Sahiptir, bu da onu daha kararlı hale getirir ve Açıldığında sallanması kolay değildir.Not: Tripod Modunda, Telefon Devrilmeyi önlemek için Tripodun Ağırlık Merkezi ile aynı hizada olan kaydırma izinin Ortasına Yerleştirilmelidir.

4.Şarj Edilebilir Uzaktan kumanda deklanşörü: Mobil Tripod, 0 dakika içinde çekimi destekleyen dahili bir şarj edilebilir kablosuz uzaktan kumandaya sahiptir. M.It Hızlı eşleştirme ve kolay kullanım için İos/Android ile uyumludur.Uzaktan Kumanda Kullanılmadığında, Kaybı önlemek için telefonun Selfie çubuğunun sapındaki özel bir Uzak yuvaya Sığabilir.Tripod Cep Telefonu tutucusunun Montaj Aralığı, 4-7 inç cep telefonu için uygun yaklaşık 5.8-8.0 8 cm'dir.

5.Taşınabilirlik ve Döndürme: Tasarım Kompakttır ve Taşırken Yer Kaplamaz.Uzaktan Kumandalı Bir Tripod, Telefonun Ekranını Yatay ve Dikey Olarak Döndürür ve Kolayca Açılandırılabilir.En iyisini elde etmek için Kamera modlarını istediğiniz açıda hızlı bir şekilde seçebilirsiniz Photos.In Selfie Çubuğunun Uzak Modu, Telefon Tutucuyu Sola ve Sağa da Kaydırabilirsiniz, Bu da Çok Esnek ve Kullanışlıdır.

Cep Telefonu Sıkma Mesafesi:58-90mm

Katlanmamış Boyutu: Tripod Masa Boyutu:24-66 cm Uzunluk:68.5 cm

Bluetooth Sürümü: Bluetooth 4.0 10 m

Pil: Cr1632 (Değiştirilebilir)

Tür: E: Siyah-R1S

Renk: Siyah

Malzeme: ABS + Paslanmaz Çelik

Boyut: 18. 5x4. 5x3. 8cm

Paket içeriği:

1 * Özçekim sopa ile küçük kare ışık

1 * İngilizce Kılavuzu

1 * Usb Veri Kablosu

1 * Renk Kutusu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: