• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Yükseltme Otomotiv Osiloskop Bausatz Probu Pimleri Kiti Seti HT307 Hantek Osciloscopio Araba Akupunktur Tamir Araçları Aksesuarları

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Osiloskop Parça ve Aksesuar Tipi - Osiloskop Probu ve Aksesuarları
  • Marka Adı - CLEQEE'NİN

Dayalı 0 Reytingler
₺163.12 ₺233.11

modname = ckeditör Yükseltilmiş versiyonu Akupunktur Prob Seti (HT307) bir geri iğneleme piercing ve tamir edilebilir prob

> Ürün Açıklaması

Akupunktur Prob Seti (HT307)

Bu akupunktur probu geri iğneleme, delme ve onarılabilir bir probdur; İçindekiler: 5 adet komple akupunktur probu, 2 adet vida ve 20 adet yedek iğne.

HT307 Arka Prob Pimleri, arka problama, delme ve pim ucu sondalama gibi birçok kullanıma sahiptir.İnce uç, konektörleri araştırmak için hava paketi contalarını geçebilir.Bazen, tellere zarar vermeden otomotiv elektrik ölçümlerine izin vermek için tellerin yalıtımını delmek için kullanıldıkları akupunktur probları olarak adlandırılırlar.Ek olarak, küçük devre kartlarıyla çalışırken pim ucu probları olarak kullanılabilirler.

Kullanım sırasında bir pimin bükülmesi veya kırılması gerekiyorsa, 5 prob seti ayrıca 20 değiştirme ile birlikte gelir pins.To değiştirin, ayar vidasını ve hasarlı pimi çıkarmak için altıgen anahtar kullanın.Ardından yeni pimi takın ve ayar vidasını değiştirin.Prob, osiloskopunuzla kullanmak için dişi bir muz fişine sahiptir.

İlk olarak, bu bir geri sabitleme probe.In aslında, bildiğimiz en küçük çaplı geri iğneleme sondası.Bu, günümüzün küçük, kırılganlığını araştırmak için gereklidir connector.It aynı zamanda çok keskindir, bu nedenle konektör contalarını kolaylıkla kaydırır.Bu ürün, geleneksel geri sabitleme yöntemleriyle ilgili sorunların çoğunu çözer.

İkincisi, delici bir sonda.Küçük çaplı, ekstra keskin pimi, geleneksel delici aletlerin hasara neden olabileceği küçük çaplı tellerdeki yalıtımı delmek için idealdir.

Son olarak, işte en iyi bölüm-tamir edilebilir.Pim herhangi bir şekilde hasar görür veya işe yaramaz hale gelirse, cep tornavidanızı alın, ayar vidasını çıkarın, eski pimi çekin ve yenisini takın!Tüm sondayı değiştirmeye gerek yok.

İçerikler:

5 * Komple Akupunktur Probları

2 * Vidalar (Yeni bu bölümü içermez)

20 * Yedek İğneler

Etiketler

  • yükseltme otomotiv osiloskop bausatz prob pimleri kiti seti

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: