• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Pleroo Özel Gitar Parçaları - Solak ABD 62 Nashville 2 St Tek Manyetikler Tele Telecaster Gitar Pickguard Scratch Plaka

  • Kaynak - Anakara Çin
  • ağırlık - 200g
  • Marka Adı - Pleroo'nun
  • Tip - gitar pickguard
  • Model Numarası - 62 Nashville 2. Tekli Pikaplar Tele Telecaster
  • Fiş tipi - ABD FİŞ

Dayalı 0 Reytingler
₺302.55 ₺444.93

Pleroo Özel Gitar Parçaları - Solak ABD 62 Nashville 2 St Tek Manyetikler Tele Telecaster Gitar Pickguard Scratch Plaka

Gitarı korumak için mükemmel kalitede bir Çizilmez; İnşaat kalitesi malzemesi - 4 kat beyaz inci.Yepyeni Üstte koruyucu Film var; Gerçek Alüminyum folyo kalkan gürültüyü daha etkili bir şekilde ortadan kaldırabilir; Bu harika bir kalite gitar pickguard; Birçok ürün rengi alışveriş sepetinde, diğer renklere ihtiyacınız var, lütfen bizimle iletişime geçin.

Not:

Ürünün gerçek rengi fotoğraftan veya bilgisayar tarafından görüntülenen renkten farklıdır.Lütfen aldığınız gerçek ürün nesnesine bakın.

Aynı zamanda, Bir boyut grafiğimiz varsa, lütfen boyutu dikkatlice karşılaştırın ve sipariş verin, desteğiniz ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Paket şunlardır: 1 adet pickguard ve 8 adet montaj vidaları.

Nakliye ve taşıma

* Biz ödeme onay alındıktan sonra 48 saat içinde gemi garanti (Tatil ve Hafta Sonu hariç).

* ABD müşterileri için, Çin'den ePacket teslimatı ile göndereceğiz, normalde 7-12 iş günü içinde gelecek.Diğer müşteriler için, standart uluslararası sabit oranlı posta yöntemi ile göndereceğiz, 15-30 iş günü sürebilir.Uluslararası nakliyenin birkaç gün daha sürebileceğini biliyorsunuz, lütfen cömertçe anlayın .

* Herhangi bir posta kaybı ve hasarı için posta sigortası sunulmaktadır.Posta sırasında kaybedilen sigortasız ürünlerden sorumlu değiliz.

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar, ülkenizin ilgili departmanlarında aranabilen alıcının sorumluluğundadır.

Geri bildirim ve dsr'ler

* Başarılı olmak için itibarımıza ve müşteri memnuniyetine bağlıyız.Bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir .Öğelerimi seviyorsanız, lütfen bana iyi geribildirim ve 5 yıldızlı DSR derecelendirmesi bırakın

Öğeler hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen çekinmeyin ve doğrudan bizimle iletişime geçin, size hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız

bizimle iletişime geçin

Tüm e-postalar 24 saat içinde cevaplandırılacaktır.Cevabımızı almazsanız, lütfen e-postanızı tekrar gönderin ve size en kısa sürede cevap vereceğiz.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: