• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Tabaka Sıvı Klavye Mouse Pad Oyun Fare Pad Oyun Hızlı Büyük Boy Fare Mat Dikiş Büyük Renkli Mermer Masa Halı

  • Marka Adı - PYLV
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Paket - Evet
  • Malzeme - Silgi

Dayalı 0 Reytingler
₺309.03 ₺617.87

Daha fazla stil istiyorsanız, bana fotoğraflarınızı gönderebilirsiniz, Her türlü fotoğraf, resim, resim, çizim, sanat eseri yapılabilir.

Beğendiğiniz herhangi bir resmi çevrimiçi olarak veya evcil hayvanlarınızın fotoğrafını, sanat eserinizin yeni çizimlerini yazdırabilirsiniz.

Kağıda yazdırmak kadar kolay!!

Pls sipariş oluşturmadan önce bize net bir resim gönderin.(Görüntünün tanımı ne kadar yüksek olursa, mouse pad o kadar net olur)

ürün açıklaması:

boyut :

200x240x2mm

240x300x3mm

300x600x3mm

300x700x3mm

300x800x3mm

350x600x3mm

400x600x3mm

400x700x3mm

400x800x3mm

400x900x3mm

500x800x3mm

500x1000x3mm

KAYMAZ kauçuk taban-Doğal kauçuk taban ve Dikişli Kenarlı ipeksi kumaş yüzeyi ile inanılmaz kontrol ve hassas izleme sunar, bu da azaltılmış sürtünme yüzeyi üzerinde sorunsuz hareket etmesini sağlar.

FONKSİYONLAR-Pürüzsüz bir kumaş yüzeyine sahip olduğu için farenizi kolayca ve hassas bir şekilde hareket ettirebilirsiniz.Altta kaymaz bir kauçuk bulunan bu fare altlığı, masanın üzerinde sıkıca durabilir. moving.It masanızın leke ve çizilmelere karşı da korunmasını sağlayabilir.

MÜKEMMEL baskı KALİTESİ-Solmayacak canlı Kalıcı Renklerle tam renkli görüntü üretimi.Kolay çevrimiçi tasarımcı, fotoğraflarınızı, sanat eserinizi veya logonuzu ve metninizi gönderin

Geniş Uygulanabilirlik-Lazer ve Optik gibi her türlü fare için mevcut olan kişiselleştirilmiş mouse pad'iniz, ofis çalışanları, oyuncular veya masaüstü dekorlarını aydınlatmanın bir yolunu arayan herkes için idealdir.

BENZERSİZ HEDİYE-Her özel oyun mouse pad okul, ev veya ofis için mükemmeldir.Doğum Günleri, Ofis Partileri, Anneler veya Babalar Günü, Tatiller, Mezuniyetler, Şimdiki Zaman ve daha fazlası için idealdir.

Not:

1.El ölçüsü nedeniyle boyut 0.5-2 cm yanlışlık olabilir;

2.Işık ve ekran nedeniyle hafif renk farkının kabul edilebilir olması gerektiğini lütfen unutmayın.

3.Biraz lastik kokusu olduğu için lütfen kullanmadan önce birkaç gün havalandırın.

Siparişinizin tam istediğiniz gibi yapılmasını istiyoruz!Lütfen siparişinizi göndermeden önce kişiselleştirme bilgilerinizi gözden geçirin.Yazım denetimi, tarihler, adlar ve boyut çizelgelerini dikkatlice kontrol edin.

ÜRÜN TEŞHİR:

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: