• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Emniyet Yansıtıcı Sapanlar Elastik Yansıtıcı Kayış Kol Bandı Emniyet Reflektörü 2 Adet Güvenlik Koruma Yansıtıcı Dişli Koşu İçin

  • Kaynak - Anakara Çin

Dayalı 0 Reytingler
₺59.62 ₺124.24

Bilek için Yansıtıcı Bantlarımızla açık hava aktiviteleriniz sırasında güvende kalın.Bu bantlar birden fazla kurulum seçeneği sunar ve kolayca kaymaz.Sadece geceleri görünürlüğü iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda başkalarını varlığınız konusunda da uyarırlar.Açık hava sporları için mükemmel!

Ürün adı: Yansıtıcı Kol Bandı

Renk: turuncu / floresan yeşil

Malzeme: elastik dokuma

Net ağırlık: yaklaşık 50g

Ambalaj ile ağırlık: yaklaşık 50g

Ürün boyutu: (yaklaşık.)14 * 10*1 cm/5.51*3.94*0.39 inç

Ambalaj boyutu: (yaklaşık.)14 * 10*1 cm/5.51*3.94*0.39 inç

Paket Listesi:

Yansıtıcı Kol Bandı *2 Adet

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çok Pozisyonlu Kullanım: 2 emniyetli yansıtıcı kol bandı ile bunları bileğinizin, kolunuzun, ayak bileğinizin veya bacağınızın etrafına sarabilirsiniz.Gece antrenmanları sırasında güvende kalın.

2.Kullanışlı Güvenlik Donanımı: Bu kol bandı ile yürüyüş, koşu ve bisiklet gibi açık hava maceralarınız sırasında güvenliği sağlayın.Pratik tasarımı rahat bir oturuş ve yüksek görünürlük sağlar.Çok yönlü kullanım, onu herhangi bir dış mekan meraklısı için olmazsa olmaz bir ekipman haline getirir.

3.Güvenilir ve Güvenli: Yansıtıcı kol bandımız, yüksek elastik malzeme ile kolunuza güvenli bir şekilde uyacak şekilde tasarlanmıştır, kaymayı önler ve rahat ve istikrarlı bir kullanıcı deneyimi sağlar, endişesiz bir egzersiz sağlar.

4.Üstün Gece Güvenliği: Yüksek parlaklıkta yansıtıcı malzemeden üretilen kol bandımız olağanüstü yansıtıcı etki sağlar ve geceleri görünürlüğünüzü artırır.Düşük ışık koşullarında koşarken, bisiklete binerken veya yürürken kolayca öne çıkacak ve güvende kalacaksınız.

5.Güvenlik Koruması: Yansıtıcı kol bandımızla açık hava etkinlikleri sırasında görünür kalın!Başkalarını varlığınız konusunda uyararak güvenlik korumanızı artırın ve kazalardan kaçının.Hızlı erişim için bileğinize veya alt bacağınıza kolayca sabitlenir.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: