• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Kapı Gölgelik Ön Kapı Çıkıntı Tente Görünmez Gölgelik Şeffaf Gölgelik Veranda Tente Gölgelik Rüzgar Geçirmez Sağlam Güneş Koruma

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - Kapı Kanopisi Ön Kapı
  • Yelken Malzemesi - PVC

Dayalı 2 Reytingler
₺299.77 ₺599.54

Dış kapı tentelerimizle kapılarınızı ve pencerelerinizi sert hava koşullarından koruyun.Tentelerimiz soğuğa ve darbelere dayanıklı dayanıklı malzemelerden yapılmıştır.Evinize şıklık ve stil katan kavisli bir tasarıma sahiptirler.Ön kapılarınıza, balkonlarınıza ve pencerelerinize uyacak birden fazla boyut arasından seçim yapabilirsiniz.

Belirleme:

Ürün adı: Pencere Tente

Malzeme: PC kartı

Boyut:

40x40 cm / 15. 7x15. 7 inç

40x60 cm / 15. 7x23. 6 inç

40x80 cm / 15. 7x31. 5 inç

Ambalaj Listesi:

Pencere Tente * 1

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sağlam Kalkan: Bu pencere tentesi, pencerenizi sert hava koşullarından koruyan sağlam bir kalkandır.Güneş, yağmur, rüzgar veya kar olsun, bu pencere tentesi bunu halledebilir all.It alev geciktirici ve ısıya dayanıklı, soğuğa dayanıklı ve darbeye dayanıklı yüksek kaliteli PC kartından yapılmıştır resistant.It dayanıklı ve aşınmaya dayanıklıdır ve uzun süreli kullanım için uygundur. use.It yapar deforme olmaz veya şeklini kaybetmez.

2.Kişiliğinizi İfade Edin: Bu kapı tentesi, her şeye uyum sağlayan sade ve zarif bir tasarıma sahiptir. building.It ön kapınıza, balkonunuza veya pencerenize taktığınızda size gölge ve yağmur ve kardan koruma sağlar.Sade tasarımı nedeniyle teras, garaj veya bahçe kapınızı da güzelleştirir.

3.Çok Yönlü Pencere Tenteleri Dış Mekan: Bu tenteler, mobilyalarınızı, posta kutularınızı ve zeminlerinizi güvende tutarak güneş ışığından ve UV ışınlarından koruma sağlar.Ayrıca evinizin içindeki ve dışındaki sıcaklığı düşürür ve kaygan adımlardan kaçınmanıza yardımcı olurlar.

4.Serbest Gerilimli Kavisli Tasarım: Bu kapı kanopisinin herhangi bir desteğe ihtiyacı yoktur ve serbest gerilimli kavisli bir tasarıma sahiptir, bu da girişinize pürüzsüz ve sade bir stil kazandırır.Kemer yüzeyi, yağmur suyunun doğal olarak boşalmasını ve kendi kendini temizlemesini sağlar, bu da kanopinizin bakımını ve dayanıklılığını kolaylaştırır.

5.Basit Kurulum: Bu pencere tentesi, farklı hava koşullarına dayanabilen yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.Pencere veya kapı boyutunuza uyacak birden fazla boyut arasından seçim yapabilirsiniz.Daha büyük bir tente oluşturmak için birkaç tenteyi bir araya getirebilirsiniz. shade.To tentenin performansını koruyun, gevşerse düzenli olarak kontrol etmeli ve sıkmalı ve tüm parçaları herhangi bir hasar açısından incelemelisiniz.

Etiketler

  • Kapı Kanopisi

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 5 5 üzerinden

2 Bu ürün için yorumlar

Anon

2023-11-04

Sorun olmadığına memnunum.

Anon

2023-09-07

Onu iyi kullanacağım.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: