• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Ayarlanabilir Koşu Göğüs Çantası koşu atleti Çantası Yansıtıcı Ön Göğüs Paketi İle telefon tutucu Ayarlanabilir Nefes koşu atleti

  • Cinsiyet - Erkekler
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Bölüm Adı - Üniseks
  • Malzeme - pamuk

Dayalı 0 Reytingler
₺166.09 ₺488.63

Ayarlanabilir Koşu Göğüs Çantası koşu atleti Çantası Yansıtıcı Ön Göğüs Paketi İle telefon tutucu Ayarlanabilir Nefes koşu atleti

Mermi Noktaları: 1.Yansıtıcı Tasarım: Koşu göğüs çantasının örgü kumaşı ve yansıtıcı tasarımı, gece koşuları sırasında uyanıklığınızı artırmaya yardımcı olur.Nefes alabilen malzeme sizi serin ve terletmezken, yansıtıcı şeritler sizi karanlıkta daha görünür hale getirerek güvenliği sağlar.

2.Üstün Stabilite: Koşu göğüs çantamız, geniş, ayarlanabilir omuz ve göğüs kemiği kayışlarıyla güvenli bir oturuşa sahiptir.Egzersizleriniz sırasında sırt çantası sallanmayacak veya kaymayacaktır.Ayrıca, ayarlanabilir bir bel kemeri, rahat bir deneyim için ağırlığı eşit olarak dağıtmaya yardımcı olur.

3.Cilt Dostu ve Nefes Alabilir: Yüksek kaliteli malzemeler ve işçilik kullanır, bu koşu göğüs çantası dayanıklıdır, temizlenmesi kolaydır ve aşırı ısının kaçması için nefes alabilen delikli cilt dostu örgü kumaşa sahiptir.

4.Yaygın olarak Uygulanabilir: Bu Koşu Sandığı ile bisiklet sürerken, koşarken veya spor yaparken eller serbest kalın Bag.It cep telefonunuzu, kartlarınızı ve madeni paralarınızı saklamak için yeterli alana sahiptir.Günlük ihtiyaçlarınızı herhangi bir güçlük çekmeden yanınıza alın.

5.Harika Hediye: Bu koşu göğüs çantası, aktif kalmayı seven aile ve arkadaşlar için harika bir hediye ve fit.It ihtiyaç duyduklarına, ihtiyaç duyduklarında onlara rahat, neredeyse kesintisiz erişim sağlar.

Yansıtıcı bir tasarıma sahip olan bu paket, sabahın erken saatlerinde veya gece geç saatlerde koşanlar için mükemmeldir.Ayarlanabilir bel kemeri ve cilt dostu file kumaşı ile bu paket nefes alabilir ve rahattır.Ayrıca, telefonunuz, kartlarınız ve değişiklikleriniz gibi öğelerinizi tutabilir.

Belirleme:

Ağırlık: yaklaşık 300 g / adet

Malzeme: su geçirmez kumaş + SBR

Ambalaj Listesi:

Koşu Göğüs Çantası*1 adet

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: