• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Araba Yansıtıcı Şeritler Güvenlik Uyarı Çamurluk Çıkartmalar Su Geçirmez Yapışkanlı Yansıtıcı Etiket Bant Araba Motosiklet SUV Kamyon

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Öğe Türü - Yansıtıcı Şeritler

Dayalı 1.00 Reytingler
₺45.73 ₺91.65

Mermi Noktaları:

1. Birinci Sınıf Malzeme: Yansıtıcı çıkartmalarımız suya dayanıklı, çevre dostu ve solmaya karşı dayanıklı üstün PVC malzemeden yapılmıştır.Dayanıklı ve çatlama önleyicidirler, yolda uzun süreli performans ve güvenlik sağlarlar.

2. Parlayan Tasarım: Bu yansıtıcı çıkartmalar karanlıkta parlar ve 180 dereceye yakın ışığı yansıtır, gece güvenliği sağlar ve aracınız için görünürlüğü artırır.

3. Kolay Kurulum: Bu yansıtıcı çıkartmaları, herhangi bir alet veya güçlük çekmeden dakikalar içinde araba için takabilirsiniz.Görünümün kuru ve temiz olduğundan emin olun ve bunları doğrudan arabanıza yapıştırın.Araba boyanıza zarar vermezler veya çıkardıktan sonra iz bırakmazlar.Bu kullanışlı çıkartmalarla zamandan ve enerjiden tasarruf edin.

4. Geniş Uygulama: Scooterlarınızı, motosikletlerinizi, bisikletlerinizi, araç gövdenizi, gövdelerinizi, farlarınızı, davlumbazlarınızı veya çeşitli kişisel eşyalarınızı süslemek isteyip istemediğinize bakılmaksızın, bu yansıtıcı çıkartmalar onları daha görünür ve şık hale getirebilir.

5. Arkadaşlar için İdeal hediyeler: Bu yansıtıcı çıkartmalar araba severler için harika hediyelerdir.Pratik ve güzeller, arabanızı daha serin ve daha güvenli hale getiriyorlar.Bu ideal araba çıkartmaları ile arkadaşlarınızı, ailenizi ve iş arkadaşlarınızı şaşırtın.

Tanım:

Bu dayanıklı ve göz alıcı çıkartmalarla aracınızı öne çıkarın.Geceleri bile görülebilen güçlü yansıtıcılığa sahiptirler.Herhangi bir alet kullanmadan doğrudan araç gövdesine yapıştırın.Pratik ve güzeldirler, aracınıza stil ve güvenlik katarlar.

Belirleme:

1. Öğe Türü: Araba Yansıtıcı Çıkartmalar

2. Malzeme: PVC

3. Renk: beyaz, kırmızı, sarı, floresan sarı, mavi

4. Ürün Boyutu:

15 cm / 5.91 inç x 2.5 cm / 0.98 inç

12 cm / 4.72 inç x 2.5 cm / 0.98 inç

10 cm / 3.93 inç x 2.5 cm / 0.98 inç

Ambalaj Listesi:

Yansıtıcı çıkartmalar * 3

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 5.00 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: