• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Bilek Açık Hava Etkinlikleri Ağır Paracord Kordon Uzun Örgülü Anahtarlık Düdük Halat Dayanıklı Boyun Askısı KİMLİK Rozeti Anahtarlık

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tip - Rozet Tutucu
  • Marka Adı - Hinmay'ın

Dayalı 0 Reytingler
₺74.06 ₺86.10

Tanım:

【DAYANIKLI MALZEME】 Boyun kordonu, yüksek mukavemetli 7 telli polyester ve polipropilen 50lb paracorddan yapılmıştır, 550lbs/250kg'a kadar güvenle tutar ve süper dayanıklıdır.Eşyalarınızı güvenli bir şekilde kilitlemek için ağır hizmet tipi çinko alaşımlı klips ve anahtarlık ile birlikte gelir.

【PARACORD tasarımı】 Sağlam örgülü 7 iplikçik paracord gerektiğinde de demonte edilebilir, ayakkabı bağlama, düşme kurma, giysi asma, sabitleme, nesneleri bağlama vb.Için kullanılabilir, hatta çadır teli, herhangi bir açık hava etkinliğinin güvenle tadını çıkarabilirsiniz.

【RAHAT kullanım】 Boyun kordonu kadınlar veya erkekler için uygundur, yumuşak ve cilt dostu, rahattır ve uzun süre giyseniz bile yorgun hissetmezsiniz, çeşitli eşyaları asmak için uygundur, eşyalarınızın kaybolmasını önler.

【KOLAY kullanım】Paracord anahtarlık, anahtarları, telefonları, kameraları, kimlik kartını, el fenerini, cüzdanı, düdüğü vb.Taşımak için kullanılabilir., metal klips pürüzsüz bir yüzeye sahiptir, kullanımı kolay, pratik ve kullanışlı, hafif, taşıması kolaydır.

【ÇEŞİTLİ durumlar】 Çok fonksiyonlu paracord anahtarlık günlük ve dış mekan kullanımı için uygundur ve dağcılık, macera, kamp, yürüyüş, seyahat, balık tutma ve daha fazlası için uygun bir sırt çantası eki olarak da kullanılabilir.

Belirleme:

Malzeme: Polyester, çinko alaşımı

Renk: Siyah, Mavi Pembe

Boyut (Uxg): Yaklaşık 50x3 cm / 19. 69x1. 18 inç

Paket içeriği:

1 adet x Paracord Anahtarlık

Not:

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm farklılıklara izin verin.

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: