• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

BEVOTOP XM Sirius Uydu Radyo Anten Adaptörü Fakra Köri Kodu K Dişi Jack Erkek Tak RG174 Pigtail Uzatma Kablosu

  • Uzunluk - 0.15m, 0.3M, 0.5M, 1M, 1.5M, 2M, 5M or customized
  • Özelleştirilmiştir - Evet
  • İsim - Fakra K Uzatma Kablosu
  • Bağlayıcı Tipi A - Fakra K Erkek Fiş
  • Empedans - 50 Ohm
  • Bağlayıcı Rengi - Köri
  • RF Kablo Tipi - RG174 veya İstek
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - BEVOTOP'UN
  • Bağlayıcı Tipi B - Fakra K Kadın Mastürbasyon
  • Model Numarası - BT1405'İN

Dayalı 0 Reytingler
₺128.87 ₺198.30

1 ADET BEVOTOP Köri Fakra K Dişi Jack / Erkek Fiş RG174 Pigtail Kablo Sirius Anten Uzatma Kablosu Kamyon / RV XM Uydu Radyo Anteni Jumper Kablosu 15CM 30CM 50CM 100CM Ürün Adı Fakra K Erkek / Dişi RF Koaksiyel Kablo Konektörü A Fakra K Erkek Fiş Konnektörü B Fakra K Dişi Jack Fakra Konektörü Renk Köri Kablo Tipi RG174 veya Talep Kablo Uzunluğu 15CM,30CM, 50cm,100cm veya özelleştirilmiş Empedans 50 Ohm Ambalaj PP Torba Uygulamalar GSM sistemi,GPS navigasyon sistemi,Kablosuz iletişim sistemi, Antenler.Araba radyosu, Test ekipmanı Mikrodalga bileşenleri, Veri iletimi, LAN sistemi,Uydu iletimi,Havacılık ekipmanı vb.Ismarlama Konektörleri ve kabloyu sizin için istediğiniz uzunlukta özelleştirebiliriz.Herhangi bir ihtiyaç varsa bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız.Teşekkür ederim. :)

1adet

S1: RG316, RG58 kablo ile alabilir miyim?

C: Evet, sizin için RG316, RG174, RG178 IPEX, 1.13 IPEX, RG58, RG142, LMR195, LMR240, LMR400/7D-FB, LMR300/5D-FB, RG179, RG141, RG402, RG405, RG223 vb.Gibi her türlü kabloyu özelleştirebiliriz.

S2: 200 cm'lik kabloya ihtiyacım var, yapabilir misin?

C: Evet,sizin için herhangi bir uzunluğu özelleştirebiliriz.

S3: Konektör başka bir tip konektörle yapabilir mi?

a: evet.SMA dizileri, MCX ,Fakra, TS9, CRC9 vb.Gibi konektörleri sizin için özelleştirebiliriz.

Her türlü RF konektörünü ve RF kablosunu tedarik ediyoruz.Ismarlama sıcak açığız.

1. Tüm öğeler göndermeden önce test edilecek ve iyi paketlenecektir.Alıcılar siparişleri ödedikten sonra öğeler 2-5 iş günü içinde gönderilecektir. 2. Normal posta yoluyla gönderilen tüm parseller 2 KG içinde sınırlı ağırlığa sahiptir, parseliniz fazla kilolu ise, ayrı parseller göndereceğiz. 3. Yerinize yaklaşık 15 ila 60 gün sürer. ( Bazı uzak bölgelere daha uzun sürebilir) 4. Parselinizi daha erken almak istiyorsanız DHL,Fedex, UPS,EMS vb.Gibi daha hızlı nakliye yollarını seçebilirsiniz.Ekspres yol için ekstra nakliye ücreti ödemeniz gerekebilir. 5. Değeri 2~5 ABD Doları olarak belirleyeceğiz. Gümrük vergisi bizim kontrolümüz dışındadır, vergi ücreti garanti edemeyiz ve herhangi bir vergi ücreti ödemeyeceğiz.

Parseliniz nakliye sırasında kaybolursa veya hasar görürse iade edeceğiz veya yeniden göndereceğiz.Lütfen öncelikle bizimle iletişime geçin.Teşekkürler.

1. Ürünlerimizden memnunsanız lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın ve service.it mağazamız için çok önemli. 2. Mal ile herhangi bir sorun varsa lütfen bize ulaşın, biz sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Lütfen bizimle iletişime geçmeden önce netural veya olumsuz bir geri bildirim bırakmak için acele etmeyin.Sadece bize güvenin, bunu sizin için daha iyi çözebiliriz. 3. Mağazamızı listenize eklemeye hoş geldiniz.Doğrudan %1~2 indirim alacaksınız.

BEVOTOP,MMCX, MCX ,SMA, SMB, SMC, TS9,CRC9, FME, MS156, BNC,TNC, N, UHF vb.Standart ürünler odm'ye ve OEM Servisli ısmarlama ürünlere kadar bir dizi RF koaksiyel konektör sağlar.Başlıca ürünlerimiz yüksek hızlı kablo montajları, RF koaksiyel kablo montajları, düşük frekanslı kablo montajları, RF koaksiyel konektörler, RF koaksiyel adaptörleri içerir.Bu ürünler esas olarak veri depolama, ağ oluşturma, iletişim, otomotiv, tıp,havacılık, askeri alan vb.Alanlarda kullanılmaktadır.

Etiketler

  • Uydu Radyo Anten Adaptörü

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: