• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

6 Parça Caz Drumsticks Set Geri Çekilebilir Davul Tel Fırçalar Çocuklar İçin Sticks, Yetişkinler, Rock Grubu

  • Kaynak - Anakara Çin

Dayalı 0 Reytingler
₺281.07 ₺425.86

1.Mükemmel Performans: Davul fırçaları çubukları size daha hafif ve daha düşük ses çalma sağlar ve davul fırçaları daha fazla ses ve eklemlenme, davulcu çalma, yeni başlayanlar için pratik yapma ve daha fazlası için iyi seçenekler için geri çekilebilir.

2.Davul Fırçaları Çubukları: Birkaç ahşap çubuk kullanır, fırça çubuklarının boynuna yakın özel sargı, yeterli dokuya sahip sıkı bir ses sağlar ve dayanıklılığı artırır.Tambur Fırçaları: Tel fırçalı tambur fırçaları, rahat tutuş için uzun bir kauçuk sapa ve kolay ve rahat asmak için geri çekilebilir metal halka ucuna sahiptir.

3.Komple set, davul çalarken farklı gereksinimlerinizi karşılayabilir.Set, pratik yapmayı ve oynamayı daha kolay hale getirebilen taşınabilir bir saklama çantası ile birlikte geliyor.sadece yerden tasarruf etmek için depolama için iyi değil, aynı zamanda dışarı çıkarken eşyaları taşımak için de kullanışlıdır.

4.Bu ahşap davul fırçaları, caz, folk ve diğer yumuşak müzik performansları için iyi, daha hafif ve daha düşük ses çalma sağlar.

Yeni başlayan, öğrenci veya yeni grup oyuncusu olsanız da, bu sete sahip olmayı hak ediyorsunuz !

Renk: siyah + ahşap rengi

Malzeme: Bambu + Metal + Naylon

Paket içeriği:

1 çift x davul fırçalar

1 çift x Ahşap davul sopa

1 çift x Bambu bagetler

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Not:

1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, görüntü öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterilenle aynı olduğunu, ancak modelden farklı gövdelerde aynı performansı göstermediğini garanti ediyoruz.

2. Detay boyutlarını sizinkiyle karşılaştırın, cm cinsinden tüm ölçümler ve cm cinsinden on cm sayesinde giysilerin manuel ölçümü nedeniyle 2-4 cm farklılıklar olabilir 1 cm = 0.39 inç

Ödeme:

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2. Açık artırmayı kapattıktan hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin.Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır.

Sevkiyat:

1)Dünya çapında Nakliye (bazı ülkeler ve APO / FPO hariç)

DHL UPS TNT FEDEX 3 ila 7 gün sürer, EMS 8 ila 12 gün sürer.Posta hava postası 2 ila 8 hafta sürer.Ancak hepsi teslim edilen ülkeye bağlı.

2) Hizmetin transit süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Geri bildirim:

1) Alıcının erken onay öğeleri aldıktan sonra büyük takdir edilecektir.

2) Yorumlarınız işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürün ve hizmetimizden memnunsanız sizi içtenlikle bize olumlu bir yorum bırakmaya davet ediyoruz.

3) Olumsuz veya tarafsız bir yorum bırakmadan önce bizimle iletişime geçin.Herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.Anlayışınız için teşekkürler!

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: