• www.sistemjeofizik.com.tr Dükkan
  • Para birimi:

Ağır Kapı Kolu Kapı Kilidi Kare Kapı Kolu Gizlilik Kapı Kolları Yatak Ve Banyo Odası İçin Anahtarsız İç Kolları Dayanıklı

  • Kaynak - Anakara Çin

Dayalı 0 Reytingler
₺667.68 ₺890.24

Giriş Kapısı Kilidi: Her giriş kapısı kilidi üç tuşla ayarlanır ve kolay ayarlama ve serbest bırakma için döner düğmeli kapı kolu.İçinde bir yığın eşya olduğunda kapıyı açmak kolaydır. hands.It mekanik olarak iyi çalışır.Temiz çizgi ve sade görünüm, kapı kilitlerini çoğu dekorla uyumlu hale getirir.

Kurulumu Kolay: Kol kapı kolu setleri, bir kurulum şablonu ve gerekli tüm parçalarla birlikte gelir.Kurulum bir esintiydi, vidalarsadece bir tornavidayla vidalanır.

Özellikler: Kol Uzunluğu: 125mm; Ayarlanabilir Mandal merkezi marjı 60mm/70mm Kapı kalınlığı 35-50MM için uygundur: Mandal plakası karedir ve çıkarılamaz.

Dayanıklı Malzeme: Tüm metal konstrüksiyon, çinko alaşımlı kapı kolları, kare montaj plakası, ağır hizmet tipi yaylar ve ayarlanabilir pirinç mandal.Elektroliz kaplama, dolap kapı kollarını paslanmaya ve korozyona karşı dayanıklı hale getirerek yıllarca dayanıklılık ve uzun ömür sağlar.

Not: Kaplamalar sadece referans içindir, gerçek ürün geçerli olacaktır.Sakıncası varsa, lütfen sipariş vermeyin.

Not: Farklı üretim partileri nedeniyle, montaj uygunluğunu etkilemeyen vida aksesuarlarının renginde farklılıklar olabilir.Sakıncası varsa, lütfen sipariş vermeyin.

Tipi: İle anahtar / Anahtarsız

Renk: Siyah

Malzeme: çinko alaşım

Paket içeriği:

1 * Kapı Kolu Kilidi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Sevkiyat zamanı: Tüm ürün biz 3~8 hafta içi içinde nakliye olabilir, genellikle biz ambalaj ve sevkiyat için müşteri siparişleri zamanına göre, biz gemi önce malların kalitesini dikkatlice kontrol etmek gerekir, bu yüzden ele almak için biraz zaman ayırın.Takip numarası güncellemesi hakkında: Takip numaranız lojistik bilgisi değilse, binlerce parsel yabancı ülkelere gönderildiğinden, lojistik şirketleri lojistik bilgilerini güncellemedi, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Biz çözmek için ilk kez!Veya takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

Ortalama Derecelendirmeler

Ortalama Yıldız Derecelendirmesi: 0 5 üzerinden

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Derecelendirmeleriniz: